Kiirettä piisaa. Kadotetun gerbolassa on nyt usea pari asunut yhdessä ja poikasia pitäisi tulla helmi- tai maaliskuun alussa. Astutettuna nyt Kadotetun Tuonen Viemää (nutmeg), Kadotetun Keskiyön Hetki (black), Roihutar (nutmeg) ja Midgar's Basza (black). Oasen's Svean poikaset ovat kasvaneet hyvin ja kaikki onkin tällä kertaa jo varattuina uusiin koteihin. Luovutusiän poikaset saavuttaa 13.2.08.

Näyttelyssä käytiin Klaukkalassa 12.1.08. Ari teki pet-tuomariharjoittelun viimeisen osion Kirsi Temoselle ja Heidi Buddakselle. Nyt harjoittelu on suoritettu ja odotetaan innolla oikeuksien myöntämistä. Sinikin teki pet-tuomariharjoittelun kuuntelun hyväksytysti Temosen Kirsille. Eli 2008 vuonna täältä suunnalta valmistuu 2 virallista pet-tuomaria. Mutta näyttelysaavutuksiin.. Pet-harjoittelujen myötä ei hirveästi jäänyt aikaa seurata omien elukoiden arvosteluja. Mutta täytyy kehua, että hyvin meni:

  • PKS: Kadotetun Pimeyden Ruhtinatar, yellow nutmeg naaras
  • ROP1 + MVA-sert + PMU: Ch Kadotetun Century Child, nutmeg uros
  • PBABY + KUMA + PYU: Behind Blue Eyes, black uros
  • PYN: Kadotetun Ukkosmyrsky, black naaras
  • PMN: Roihutar, nutmeg naaras
  • PMU: Kadotetun Pimeyden Ruhtinas, nutmeg uros
  • PKASV: Kadotetun/ black  (2 x 1)
  • PET5 + TS: Kadotetun Dimmu, honey fox uros

Mitäs muuta tässä on vielä kerrottavaa. No meillä menee nyt hyvin töitä ja koulua. Tänä keväänä kummankin pitäisi valmistua. Näyttelyitä on vielä muutama kevään mittaan. Nyt Lempäälään ollaan pari eläintä ilmoitettu ja sitten onkin maaliskuussa aluekerhon näytsi (http://pkak.suntuubi.com) toukokuulle jää sitten vielä yksi virallinen näyttely. Niin ja Turun juhlan´äyttelyyn olis kiva mennä jos sais selville majoituksen ja jne.

Gerbolan suunitelmiin kuuluu nyt saada nuo astutukset pois alta. 2008 Suunnitelmissa on myös kasvatustilojen parantelu. Nyt ollaankin pikkuhiljaa aloitettu remppaa ja vaihdettiin kattolamppu : ) siitä se lähtee sitten käyntiin. Eiköhän tilojen uusinnasta tule tekstiä ja kuvia.