1599509.jpg

Meille rantautui viime viikonloppuna kaksi agouti white marked naaras degua, jotka ovatkin meidät jo hurmanneet täysin! Nämähän tuli täysin lemmikeiksi ja tietysti olisi tarkoitus näyttelyttää jonkin verran. Mutta mukavan kesyjä, mutta hieman olisi vielä petrattavaa.. No nämähän ovat nuoria kuin mitkä, joten odotellaan rauhassa että luonne tasaantuu vielä enemmän.

Muuta.. Astutettuna pitäisi olla Roihutar, nutmeg naaras.. Uroksena olipi Kadotetun Pimeyden Ruhtinas, nutmeg joten aikasta hyvä tasoisia poikasia todennäköisesti pitäisi tulla. Nyt meidänkin olisi tarkoitus sötkittää ja astuttaa kohta puoleen 5kk:n ikäinen agouti collared naaras Kadotetun Ukkosellla, black joten saa sitten nähtäväksi tuleeko kuviollisia ja minkä väirisiä balckiä vai agoutia.. Naaraan suvusta ei ole mitään tietoa, mutta aika kivan näköinen ja väri on sitten aika paska.

Kadotetun gerbola muuttaa osoitettaan. Pysymme Kiteellä, mutta muutamme osakeasuntoon, eli omaan kesäkuun aikana ja heinäkuusta lähtien osoite on sitten toisaalla .. mutta kerromme sitten kohta puoleen lisää tästä hommasta...